Samma kampanj kan tävla i flera kategorier – dock endast i en av kategorierna Årets B2B-kampanj och Årets Konsumentkampanj. Bilder, filmer och pressklipp kan bifogas.

Kampanjen ska ha avslutats någon gång mellan sep 2015 och sep 2016. Kostnad per bidrag och tävlingskategori är 2 995 kr för icke medlemmar i PRECIS och 2 495kr för medlemmar. Faktureras i efterhand. Skicka in bidrag senast den 30 september 2016.

Vid frågor:
Kontakta Kaj Flick på PRECIS, info(a)precis.se, tel 08-762 68 31, 070-674 01 65.

Gå igenom punkterna nedan och stäm av mot ert tävlingsbidrag så är ni helt säkra på att uppfylla alla krav.

TÄVLA I FLER KATEGORIER

Tänk på att samma kampanj kan tävla i flera kategorier, kanske innehåller er kampanj delmoment som lämpar sig för någon annan kategori också. Däremot kan ett bidrag inte tävla samtidigt i Årets B2B- och Årets konsumentkampanj.

TÄVLINGSBIDRAGET SKA VARA ANONYMT

Ditt tävlingsbidrag får inte innehålla byråns namn*. Byråuppgifter ska endast finnas med på första sidan i anmälan – detta för att jurymedlemmarna inte ska kunna se vilken byrå som ligger bakom kampanjen.

UTFÖRLIG KAMPANJBESKRIVNING

Var noga med att beskriva tävlingsbidraget utifrån samtliga huvudrubriker som är angivna.

SKICKA GÄRNA MED BILDER, FILMER OCH PRESSKLIPP

Anmälan av bidrag

Anmälning till Årets kund

Anmälning till Årets rookie

 

SAMMANFATTNING

Sammanfattning av tävlingsbidraget är publik och kan komma att användas som presentation om bidraget skulle nomineras. Det kan även komma att användas som pressmaterial vid presentation av nominerade bidrag samt vid
presentation av vinnarna.

TÄVLINGSBIDRAG SKA VARA INLÄMNADE SENAST DEN 30 september 2016.

* Självklart gäller inte detta för årets rookie och årets kund